Je kunt de tostada's eventueel naar wens garneren met vers korianderblad, zure room light, en/of hete pepersaus (bv Tabasco).
250 gr champignons, gehalveerd
1 courgette, in dunne plakjes
1 rode paprika, in stukjes van zo'n 1,5 cm
1 el olijfolie
4 maistortilla's
1 blik refried beans (bv Casa Fiësta)
50 gr geraspte halfvette kaas (bv Milner)
Verwarm de oven voor op 250º C.
Verwarm een koekenpan met 1 el olijfolie op hoog vuur en bak de groentes 10 minuten zonder te schudden. Schep daarna de groentes om en rooster ze verder tot ze beetgaar zijn, in totaal 20-25 minuten.
Terwijl de groentes grillen, de tortilla's op een met bakpapier bekleedde bakplaat leggen en de refried beans erover verdelen, samen met 2 el geraspte kaas. De tortilla's 5-7 minuten in de oven bakken tot de kaas gesmolten is.
Verdeel daarna de geroosterde groentes over de tortilla's en garneer eventueel naar wens. Dien onmiddellijk op.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten